Ga naar hoofdinhoud

Gespecialiseerde gelaatsverzorgingen voor het verbeteren van jouw huid.

CHRONOS
Een waardig alternatief op de invasieve fillers en mesotherapiëen.
Deze meest geavanceerde anti-age behandelingskit heeft een innovatie 4D werking die het verouderingsproces sterkt vertraagt.

1 Behandeling €130
Kuur van 10 behandelingen: €1300 + €130 aan producten gratis

OPSIS
Alternatief voor ooglidcorrectie

1 Behandeling €65
Kuur van 10 behandelingen: €650 + gratis oogcrème voor thuisgebruik.

THAVMA
Alternatieve behandeling voor de befaamde botox injecties.
Het ‘EFFECTOX‘ peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet u het ongelooflijk effect van dit botox-like fenomeen!

1 Behandeling €110

Kuur van 10 behandelingen: €1100 + €110 aan producten gratis

AMESON MICRONEEDLING

Microneedling of mesotherapie is een zeer intensieve anti-aging behandeling met opmerkelijke resultaten.

Deze behandeling bestaat uit twee delen.

1. Peeling: een op de huid afgestemde zuurpeeling garandeert een maximale opname van de actieve werkstoffen
2. Needling: de meest geavanceerde en veilige grondstoffen worden door middel van een pen en roller dieper in de huid gebracht

WELKE HUIDPROBLEMEN WORDEN ER AANGEPAKT?

– Diepe rimpels en huidverslapping
– Littekens en beschadiging door acne
– Hardnekkige pigmentatie
– Striemen
– Open poriën

Mesotherapie werkt dieper in de huid en biedt een hogere concentratie van werkstoffen aan dan een klassieke huidverzorging. Deze techniek stimuleert een natuurlijk huidherstel en geeft een enorme collageenboost.

Needling: €95
Fruitzurenpeeling: €85
Combi : €120

6 behandelingen +producten voor thuis gratis (repair gel en calming bliss)

 

Aan de hand van het huidtype en huidprobleem horen hier ook thuisproducten bij. Deze worden geadviseerd tijdens de eerste behandeling.

Oxygen Therapy

Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.

Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.

Deze behandeling is ook uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

1 Behandeling zonder masker: €110

1 Behandeling met masker: €135

Ogen afzonderlijk: €60


Vip arrangement: microdermabrasie + zuurstof = €175 ipv €195

In kuurvorm:
5+1 gratis
10 + productenset voor thuis gratis (waarde 220)

Microdermabrasie

Dé keuze voor totale huidverjonging.
Met deze behandeling kunnen veel uiteenlopende huidproblemen aangepakt worden. Fijne lijntjes, rimpels, een doffe en droge huid, een door de zon beschadigde huid, huidverslapping of de door acne beschadigde en gevoelige huid.

De behandeling biedt een veilige en gecontroleerde methode om te peelen door de buitenste huidlagen zachtjes af te schrapen terwijl de vorming van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid van het gezicht, de hals en het lichaam zichtbaar verjongd en steviger.

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Toch raden wij een aantal opeenvolgende behandelingen aan voor een optimaal resultaat. Op uw vraag maakt onze therapeut graag een behandelingsplan op maat, afgestemd op uw behoeften om tot dit optimaal resultaat te komen!

 

Gelaat

90€/sessie

Gelaat

450€/6 sessies

Gelaat

900€ + 1 sessie gratis of gratis productenpakket

Kruidenpeeling

Een alternatief op chemische peelings die een actieve rol spelen in de celvernieuwing.

Deze versterkt de effectiviteit van onze interventie bij rimpels, huidverkleuringen, littekens en vlekjes en acné door een geavanceerde  combinatie van exfoliatie-verjonging op basis van kruiden en AHA fruitzuren.

€420,-
inclusief: kruidenpeeling, nabehandeling na 5 dagen, check up behandeling na 1 maand + producten pakket

Philip Martin’s TM32

Deze innovatieve technologie van Philip Martin die ionen, ozon en thermoforese combineert om de huid van gezicht en lichaam te verjongen.

Het mengsel van ionen en ozon verwijdert effectief huidonzuiverheden en bevordert tegelijkertijd de zuurstoftoevoer naar de weefsels.

De thermoforese zorgt op zijn beurt voor een diepere opname van actieve ingrediënten in alle huidlagen, waardoor het celmetabolisme wordt versneld. Je huid zal zich sneller vernieuwen waardoor je na slechts 1 behandeling al een ongelofelijk resultaat ziet.

Voordelen:

  • Aangename behandeling
  • Direct resultaat
  • Geschikt voor het behandelen van verschillende huidproblemen

Deze huidproblemen kunnen we op een effectieve manier behandelen:

Rosacea/couperose/gevoelige huiden

Door middel van ozontherapie worden de rode ontstekingen op de haarvaten gekalmeerd en gedesinfecteerd zonder de huideigen beschermlaag aan te tasten.
Resultaat: een minder gevoelige huid en 20% vermindering van de roodheid en ontstoken haarvaten na de eerste behandeling.

€70/beurt.  €350/5 behandelingen (1X/week) + dagcrème gratis

Eczeem/psoriasis

Tijdens de kuurbehandeling behandelen we deze chronische huidaandoeningen door middel van ozontherapie. Het wetenschappelijk bewezen effect van ozontherapie op eczeem en psoriasis kalmeert de huid 15% na de eerste behandeling. Wekelijks behandelen is essentieel, we starten met een kuur van 5 waarbij je wekelijks naar het instituut komt. Nadien evalueren we en wordt de frequentie van behandelen vermindert.

€50/beurt   €250/5 behandelingen (1X/week) + dagcrème gratis

Acné

Tijdens deze intensieve acne behandeling wordt de huid diepgaand uitgezuiverd en de acnebacterie vernietigd. Tijdens een volledige gelaatsverzorging wordt de huid gepeeld, mee-eters worden manueel verwijderd en door middel van de ozontherapie wordt de huid volledig gedesinfecteerd. Resultaat: 20% minder acne na de eerste behandeling.

€135/behandeling  €600/5 behandelingen (€75 korting). €1350/11 behandelingen (10+1gratis)

Huidverstrakking en rimpelreductie: anti-age behandeling

Met gefractioneerde laagfrequentie kunnen we de huid terug voller maken. Deze diepe pulsen dringen we door tot de diepe huidlagen en zorgen hier voor aanmaak van nieuwe collageen en elastine, wat resulteert in een jongere en vollere huid.
De behandeling wordt als aangenaam ervaren en biedt een onmiddellijk zichtbaar resultaat.

€135/behandeling  €600/5 behandelingen (€75 korting). €1350/11 behandelingen (10+1gratis)

Hoofdhuidbehandeling

Behandeling om de hoofdhuid te zuiveren. Ook geschikt bij psoriasis. Tijdens de kuurbehandeling behandelen we deze chronische huidaandoeningen door middel van ozontherapie. Het wetenschappelijk bewezen effect van ozontherapie op eczeem en psoriasis kalmeert de huid 15% na de eerste behandeling. Wekelijks behandelen is essentieel, we starten met een kuur van 5 waarbij je wekelijks naar het instituut komt. Nadien evalueren we en wordt de frequentie van behandelen vermindert.

€50/behandeling.  €230/5 behandelingen

Klassieke verzorgingen

Juliette Armand gelaatsverzorgingen:

Om de Juliette Armand methode optimaal tot haar recht te laten komen, starten we iedere behandeling met een precieze en wetenschappelijke huidanalyse. Een wetenschappelijk analysesyteem waarbij naar verschillende meetpunten wordt gekeken zoals: hydratatie, vlekken, rimpels, …). Deze metingen zijn tot 10.000 keer nauwkeuriger dan wat we met het blote oog kunnen zien.

Op basis van de ervaringen met uiteenlopende huidcondities ontwikkelde Juliette Armand voor ieder meetresultaat en voor ieder huidtype een aangepast product.

Eindelijk een behandeling op maat, met producten die 100 % aangepast zijn aan de behoeften van uw huid.

CLEANSE & GO 45’ €65

Deze korte behandeling is een ware dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd.

START UP FACIAL 60’ €80

Maak kennis met huidverbeterende behandelingen. Na een dieptereiniging vestigen we onze aandacht op het optimaliseren van de huid, het persoonlijk huidprobleem wordt een eerste keer behandeld met actieve werkstoffen.
Deze behandeling wordt aangepast aan de noden van de huid.

Indicaties: hyperpigmentatie, vochttekort, acné, vroegtijdige huidveroudering, allergie, irritatie, eczeem, psoriasis, couperose, rosacea, beschadigde huidbarrière, alipidische huid,…

CLASSIC THERAPY 75’ €90 – Met speciaal masker €100

Bij een Therapy behandeling gaan we nog een stap verder op het gebied van huidverbetering. Op maat van de klant wordt een huidprogramma opgesteld, rekening houdend met ieders budget en tijd. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast op uw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour.

 

RELAX THERAPY 95’ €105

Bij een Therapy behandeling gaan we nog een stap verder op het gebied van huidverbetering. Op maat van de klant wordt een huidprogramma opgesteld, rekening houdend met ieders budget en tijd. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast op uw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour.

Kies je voor de Relax Therapy dan wordt je verwend met een extra ontspanningsritueel, hierbij heb je keuze uit:

Hydra hand or feet therapy: Professionele cosmetische behandeling die hydrateert, voedt en de huid van de handen of voeten beschermt tegen irritatie.
Deze behandeling is gebaseerd op zeezout en olijfolie, vitamine B3 en verzachtende ingrediënten die intensiever worden in een liposauna.

Soothing back therapy: Welkomstritueel met peeling van de rug waarin onstpanning centraal staat.

Fangsong therapy: Chinese drukpunt massage van het gelaat en decolleté met intens relaxerende werking.

Ozon hair & scalp therapy: pure-relax-shine, geniet van een complete haar- en hoofdhuid behandeling met focus op zuivering van de hoofdhuid, relaxatie en glans van het haar.

Back To Top