Ga naar hoofdinhoud

HET SNELLERE, VEILIGERE EN GEZONDE ALTERNATIEF

Er was een tijd dat je uren in de zon moest liggen bakken om een kleurtje te bereiken. Helaas beschadigt in de zon liggen uw huid, deze droogt uit en het geeft een veel ouder uiterlijk, en nog veel erger – het kan leiden tot huidkanker met lelijke littekens of zelfs de dood tot gevolg.
Maar dankzij SunFX kunt u de perfecte kleur in slechts 5 minuten hebben zonder be- schadiging en veroudering van de huid. Een SunFX “sunless” kleurtje is het gezonde alter- natief voor het verkrijgen van een perfecte tanning. Een SunFX spray-tanning zal zelfs een veel beter resultaat opleveren dan een kleur verkregen door de zon of zonnebank. Dat komt omdat u met een SunFX spray tanning gegarandeerd bent van perfecte gelijkma- tige dekking. In tegenstelling tot het liggen in de zon waar de gebieden die langer zijn blootgesteld aan de zon dus donkerder worden dan andere gebieden, met een SunFX spray tanning zal uw kleur perfect zijn en zelfs er volledig natuurlijk uitzien.

DE GEVAREN VAN TE LANG IN DE ZON LIGGEN

Men schat dat 1 op de 5 personen in de Benelux in de loop van hun leven een bepaalde vorm van huidkanker zal krijgen. Verwijdering van huidkanker en de vervolg behandeling kan pijnlijk zijn en laat vaak lelijke littekens achter, en dat is bij een positief geval!
Maar zelfs als u geen huidkanker krijgt, dan kan langdurige blootstelling aan de zon uw huid heel snel uitdrogen, het creëert rimpels en het veroorzaakt vroegtijdige veroudering. Hoewel dat nu misschien niet gelijk een probleem lijkt, duurt het toch maar een paar jaar voordat uw huid deze effecten zal laten zien.Als het gaat om bakken in de zon is het vaak een kwestie van vandaag mooi…en morgen lelijk.
Maar met een SunFX 100% natuurlijke tanning zal uw huid er altijd fantastisch uitzien. U kunt nu de perfecte kleur krijgen samen met een perfecte huid, dankzij de SunFX Sunless Tanning.

ZONNEBADEN WERKT NIET VOOR IEDEREEN

Als u mensen ziet met een mooi kleurtje en u zich afvraagt of u hetzelfde resultaat kan bereiken door te bakken in de zon kunnen we nu al vertellen dat de kans groot is dat u dat niet lukt.
Niet iedereen kan natuurlijk bruin worden en zelfs als u erin slaagt om een kleurtje te krijgen, is de kans groot dat het niet de mooie rijke en diepe bruine kleur is die u wenst. Dat komt omdat ieders huid anders is en niet iedereen kan een kleurtje krijgen door in de zon te liggen.
Maar met een SunFX spray tanning bent u er vrijwel altijd van verzekerd dat u een prach- tige, rijke bruine kleur zult krijgen, ongeacht uw huidtype. Dat komt omdat SunFX 16 ver- schillende soorten tanning vloeistoffen heeft! Dus maakt het niet uit wat uw huidtype is, met SunFX tanning vloeistof bent u er vrijwel van verzekerd de perfecte bruine kleur te krijgen die u altijd al wilde hebben.

GEEN LELIJKE VERVELLING

We hebben allemaal die mensen gezien die in de zon hebben liggen bakken totdat zij bijna niet meer konden, ze komen er later pas achter dat hun huid begint af te pellen en lelijke roze vlekken met smerige zwarte ringen aan de randen achterlaat.
Huid schilfert en zon gebruinde (dat wil zeggen ‘bijna gebakken’) huid lijkt sneller te schilferen dan normale huid. Mensen hebben vaak het idee dat ze van sexy naar afgrijselijk afdwalen in een paar dagen.
Maar met een SunFX sunless tanning voorkomt u dat lelijke schilferen. Uw kleurtje zal na verloop van tijd natuurlijk vervagen . Het beste van alles is dat u uw bruine kleur kunt ‘vernieuwen’ wanneer u maar wilt, het duurt slechts 5 minuten en omdat de SunFX tanning vloeistoffen geen alcohol, geen conserveringsmiddel, geen olie, geen parfum en geen parababen bevatten, zal het herhaaldelijk nemen van een tanning niet schadelijk zijn voor uw gezondheid. U kunt zoveel SunFX spray-tannings laten doen als u wilt.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

  • Een natuurlijke en langdurige bruine tint.
  • Gezonde en veilige behandeling voor de huid.
  • Dermatologisch getest, geschikt voor alle huidtypes.
  • Gelijkmatige dekking zonder strepen of vlekken.
  • Fantastisch gevoel, je voelt en ziet er goed uit !

PRIJZEN:

Volledig lichaam: €42

Back To Top