Ga naar hoofdinhoud

T-SHAPE

Deze nieuwe behandeling combineert Low Level Laser, multipolaire radiofrequentie en vacuümtechniek om de huid te stimuleren tot collageenproductie. De T-Shape kan u helpen bij cellulite, een slechte circulatie, een verslapte huid en/of vetophopingen.
Deze nieuwe generatie behandelingen biedt verschillende programma’s voor het gelaat of het lichaam, waarbij de contouren hiervan worden hervormd en verstevigd.

T-shape is een uniek apparaat dat drie verschillende state-of-the-art technologieën voor instant wellness voor gezicht en lichaam combineert. T-shape maakt het gelijktijdig gebruik van radiofrequentie, infrarood- en vacuüm technologieën. Een modulair systeem, waarvan de onderdelen kunnen worden gebruikt samen of afzonderlijk, afhankelijk van de behandeling. Met krachtige toning en ontspannen optreden, garandeert T-shape zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie.

Gelaat €75 per beurt
Lichaam €95 per zone per beurt

Kuren: 8 beurten + 2 Gratis

Lotion voor lichaamsverzorging

Philip Martin’s TM32
Lifting bovenarmen of billen

Liftende behandeling voor verslapt zitvlak of verslapte bovenarmen door middel van gefractioneerde laagfrequentie op hoge intensiteit.
Deze intensieve pulsen dringen in tot de diepe huidlagen en zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt zichtbaar strakker en voller. De behandeling wordt als aangenaam ervaren en biedt een onmiddellijk zichtbaar resultaat.
€135/behandeling  €600/5 behandelingen (€75 korting). €1350/11 behandelingen (10+1gratis)

Afslanken 

Hoe gaan wij te werk?

Afslanken is iets heel persoonlijk.  Dit kan voor iedereen iets anders betekenen.  Omdat wij het belangrijk vinden goed te begrijpen wat jouw wensen zijn starten wij altijd eerst met een vrijblijvend intake gesprek.

Wat bespreken we in dit gesprek?

Wat is jouw doel? Voor de ene persoon is dit een strakker lichaam, die andere persoon wenst dan eerder uitleg over een gezonde levensstijl.  Maar wat vooral heel belangrijk is, dat het volledig volgens jouw wens is.  Zitten wij eens samen?

Hoe we dit samen bereiken?  Eens een zicht op “het specifieke doel”  kunnen we van start gaan.  Samen bouwen we het ideale traject om zo het beste resultaat te bekomen.  Alles is mogelijk, zolang het haalbaar is voor jou.

Verschillende mogelijkheden en prijzen? Vrijblijvend infogesprek: gratis!

Detox:

 

je wenst je wat lichter te voelen, fitter en energieker.  Daarnaast wil jij je lichaam zuiveren.  Mooi meegenomen zijn de kilo’s lichter.  Deze methode is perfect te volgen in combinatie met een drukke job, een sociaal leven of een fantastisch gezin.

We bekijken een haalbaar schema, overlopen welke voeding geschikt is én wat we als boost kunnen doen om het gewenst effect te bekomen.  Consultaties vinden plaats om de veertien dagen.  Consultaties inbegrepen in dit traject.

 

Slim:

 

Dit is het moment! Je hebt je gedachten gezet op die aantal kilo’s minder. Super!  We bekijken samen hoe we vlot die kilo’s gaan aanpakken.  Dit is een traject waar we snel onze kilo’s verliezen, maar altijd met respect voor jouw lichaam.  Het is niet enkel belangrijk om de kilo’s te verliezen maar ook op gewicht te blijven. Dit is een totaalaanpak, we begeleiden je van A-Z.  Consultaties zijn inbegrepen om de veertien dagen.

 

Consultatie gezonde levensstijl:

Wat zou het ideale tussendoortje zijn?  Hoe een verstandig ontbijt kiezen?  Waar zitten mijn fouten?  Opnieuw een (gezond) duwtje?

Ja, op bovenstaande vragen?  Of zelf nog een aantal vragen?  Dan is deze optie ideaal voor jou.  Dit kan als opvolggesprek, of één enkel gesprek om je verder op weg te zetten.

Consultaties telkens afzonderlijk af te rekenen. Inplannen volgens eigen wens.

Getuigenis

Toen ik na een zware operatie in december thuis op de weegschaal stond was ik ondersteboven van het gewicht dat mijn weegschaal aangaf, 80kg! Nog nooit zoveel gewogen en ik moest nog revalideren van mijn operatie, dus weinig beweging had ik ook de komende 2 maanden niet.
Terug aan het werk was ik mss een goeie kilo kwijt maar daar bleef het bij.

Ik kende Nathalie en haar team al goed omdat ik daar regelmatig ga voor verschillende behandelingen, ik heb haar dan ook geïnformeerd over het rainpharma dieet, klonk niet simpel maar was wel gemotiveerd om te starten en vooral dat ik wist dat er begeleiding door lien was, anders hou je het niet vol.
Voor mij ging het wel heel vlotjes, ik had weinig downs eigenlijk, zelfs thuis vonden ze dit verwonderlijk 😂
De eerste 2 weken zijn mss wel de moeilijkste, maar dit is gewoon een knop omdraaien en op den duur wordt je het zodanig gewend dat het zelfs heel makkelijk wordt. Je hoeft ook niet meer te denken wat ga ik nu weer eten, enkel de keuze van de smaak van de shake en wat groentjes.
Ondertussen zijn we al even verder en met het dieet toch een goeie 10kg kwijt, fantastisch, ik voel mij hier super goed bij!

Ik zou het zeker iedereen aanraden om te proberen, heb ik trouwens al veel gedaan.
Ik probeer nu vooral, met nog 2 shakes per dag op gewicht te blijven, tot nu lukt dit wel goed, ik blijf heel bewust van wat ik eet, zelfs als we op restaurant gaan, ik weeg mij ook verder dagelijks, moest ik ev zien dat er wat bijkomt dat ik terug kan bijsturen, ik ben ook nog verder onder controle bij lien en ga nu ook wat gaan sporten, wat ik totaal niet graag doe 😅

Kortom een echte aanrader voor wie wat kilo’s kwijt wil en gemotiveerd is en met zo een topteam bij nathalie blijf je ook gemotiveerd!

Cathy

Hierbij deel ik graag een deel van mijn verhaal. Zelf was/ben ik een Bourgondiër. Ik at enorm graag en dronk wel graag eens een glaasje wijn. Waardoor mijn gewicht toenam. Tot het punt dat mijn gewicht te ver kwam voor mezelf. Zodanig dat ik zaken niet meer kon uitoefenen of niet meer aankon door mijn zwaarlijvigheid. Op dat ogenblik moest er verandering komen in een aantal zaken. Waarbij ik hulp zocht.

Hierbij kwam ik terecht bij Lien, Dué face & body. Hier kreeg ik een enorm goede begeleiding door een aangepast traject. Een traject waarbij ik regelmatig op consultatie kwam bij Lien. Tijdens deze consultatie ging ik op de weegschaal, en reflecteerden over de afgelopen weken. Hierbij keken we naar de punten die we konden verbeteren, positieve en eerder negatieve ervaringen in mijn traject.

Dit dieet, wat ik eigenlijk liever geen dieet noem, maar een nieuwe levensstijl. Hierbij gebruiken we een combinatie van voldoende eiwitten, gezonde voeding en supplementen. Bij dit traject geeft Lien je de nodige informatie omtrent het gebruik.
Verder buiten het traject om geeft Lien je natuurlijk ook heel wat tips mee voor het dagelijkse leven. Voedingstips, hoe gezonde gerechten bereiden en een evenwicht te vinden in het dagelijks leven.  Lien is een echte topper!

Manon, start 88kg – huidige gewicht 60kg

SCHEMA therapy is hét alternatief voor liposuctie!

Ideaal tegen cellulite, lokale vetophoping en zorgt voor mooiere contouren.

1 behandeling €110
Kuur van 10 behandelingen: €1100 + Verstevigende bodygel voor thuis gebruik

Back To Top