skip to Main Content

T-SHAPE

Deze nieuwe behandeling combineert Low Level Laser, multipolaire radiofrequentie en vacuümtechniek om de huid te stimuleren tot collageenproductie. De T-Shape kan u helpen bij cellulite, een slechte circulatie, een verslapte huid en/of vetophopingen.
Deze nieuwe generatie behandelingen biedt verschillende programma’s voor het gelaat of het lichaam, waarbij de contouren hiervan worden hervormd en verstevigd.

T-shape is een uniek apparaat dat drie verschillende state-of-the-art technologieën voor instant wellness voor gezicht en lichaam combineert. T-shape maakt het gelijktijdig gebruik van radiofrequentie, infrarood- en vacuüm technologieën. Een modulair systeem, waarvan de onderdelen kunnen worden gebruikt samen of afzonderlijk, afhankelijk van de behandeling. Met krachtige toning en ontspannen optreden, garandeert T-shape zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie.

Gelaat €75 per beurt
Lichaam €95 per zone per beurt

Kuren: 8 beurten + 2 Gratis

Lotion voor lichaamsverzorging
Het Multisystem

Afslanken met Rainpharma

Het RainPharma dieet is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak.

Het RainPharma dieet is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainShakes combineert met professioneel voedingsadvies van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Door de combinatie van een efficiënte motiverende start – omdat je in het begin vrij snel al je overtollige kilo’s kwijtspeelt – en een grondige langetermijnvisie onderscheidt het RainPharma dieet zich meteen.

Met het RainPharma dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en  nieren. Met het RainPharma dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het is een dieet voor de kritische consument, voor wie 3 of 30 kilo wil verliezen.

WAT IS HET VERSCHIL MET KLASSIEK PROTEÏNEDIEET?

Proteïnediëten zijn nog steeds enorm populair omwille van hun snelle gewichtsverlies. Wij geloven in de motiverende resultaten van een klassiek proteïnedieet, maar stellen ons zich grote vragen bij de samenstelling van de bestaande producten en de korte termijnvisie van dit soort diëten. Daarom werd het RainPharma dieet ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. De shakes van RainPharma zijn bijzonder goed samengesteld omdat ze gluten- en caseïnevrij zijn. Daardoor zijn ze darmvriendelijk. Bovendien werkt het RainPharma dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en je huidkwaliteit verbeteren. De nadruk ligt tijdens het hele dieet, vanaf de eerste dag, op gezonde voeding.

Het RainPharma dieet is niet enkel een afslankingsdieet, maar in de eerste plaats een levensfilosofie!

HOE VERLOOPT HET RAINPHARMA DIEET?

Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten (De RainPharma dieetbox + receptenboek) die je nodig hebt om met het programma te starten. De hele eerste afslankingsperiode wordt van naald tot draad besproken: we overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, en zo ja wanneer, op welke momenten je de shakes moet drinken, en hoeveel. We overlopen ook je eetopties voor mocht je op restaurant gaan, of op vakantie. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én vetmeting. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een gewicht- en vetcontrole.

Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, dit duurt maximum 12 weken, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels  en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd. Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, waar je verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar extra strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden.

Startpakket: €515 – gratis begeleiding

Meer weten over de voedingssuplementen van Rainpharma? Check dan deze supplementen-wijzer.

Getuigenis

Toen ik na een zware operatie in december thuis op de weegschaal stond was ik ondersteboven van het gewicht dat mijn weegschaal aangaf, 80kg! Nog nooit zoveel gewogen en ik moest nog revalideren van mijn operatie, dus weinig beweging had ik ook de komende 2 maanden niet.
Terug aan het werk was ik mss een goeie kilo kwijt maar daar bleef het bij.

Ik kende Nathalie en haar team al goed omdat ik daar regelmatig ga voor verschillende behandelingen, ik heb haar dan ook geinformeerd over het rainpharma dieet, klonk niet simpel maar was wel gemotiveerd om te starten en vooral dat ik wist dat er begeleiding door lien was, anders hou je het niet vol.
Voor mij ging het wel heel vlotjes, ik had weinig downs eigenlijk,zelfs thuis vonden ze dit verwonderlijk 😂
De eerste 2 weken zijn mss wel de moeilijkste, maar dit is gewoon een knop omdraaien en op den duur wordt je het zodanig gewend dat het zelfs heel makkelijk wordt. Je hoeft ook niet meer te denken wat ga ik nu weer eten, enkel de keuze van de smaak van de shake en wat groentjes.
Ondertussen zijn we al even verder en met het dieet toch een goeie 10kg kwijt, fantastisch, ik voel mij hier super goed bij!

Ik zou het zeker iedereen aanraden om te proberen, heb ik trouwens al veel gedaan.
Ik probeer nu vooral, met nog 2 shakes per dag op gewicht te blijven, tot nu lukt dit wel goed, ik blijf heel bewust van wat ik eet, zelfs als we op restaurant gaan, ik weeg mij ook verder dagelijks, moest ik ev zien dat er wat bijkomt dat ik terug kan bijsturen, ik ben ook nog verder onder controle bij lien en ga nu ook wat gaan sporten, wat ik totaal niet graag doe 😅

Kortom een echte aanrader voor wie wat kilo’s kwijt wil en gemotiveerd is en met zo een topteam bij nathalie blijf je ook gemotiveerd!

Cathy

SCHEMA therapy is hét alternatief voor liposuctie!

Ideaal tegen cellulite, lokale vetophoping en zorgt voor mooiere contouren.

1 behandeling €110
Kuur van 10 behandelingen: €1100 + Verstevigende bodygel voor thuis gebruik

Back To Top