Wil je het jaar graag een paar kilootjes lichter afsluiten?
Of is een gezond gewicht jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar? Het RainPharma dieet is jouw sleutel tot succes!

Met z’n tweetjes, of met drie, vier, vijf…………
Samen diëten is zoals samen sporten. Je bent gemotiveerder en houdt het makkelijker vol. Daarom lanceert RainPharma een duo-dieet-actie.
Start je samen met je partner, een vriend, vriendin, collega, broer of zus met het RainPharma dieet? Dan krijg je maar liefst 50 % korting op de tweede Balance Box, het starpakket waarin alles zit wat je nodig hebt. Willen jullie met een hele groep starten? Voor de derde, vierde, vijfde…persoon geven we telkens 25 % korting. De enige voorwaarde is dat jullie het intakegesprek samen volgen, de opvolgingssessies kunnen vervolgens apart ingepland worden.

De verstandige methode voor een gezond gewicht
Het RainPharma dieet is veel meer dan een dieet. Het is een efficiënte en verantwoorde totaalaanpak, opgebouwd rond een gezonde levensstijl, met een doordachte langetermijnvisie en onder professionele begeleiding. We streven niet alleen naar een gezond gewicht en een slank lichaam, maar geven ook je huid energiepeil een stevige boost. Dat maakt van het RainPharma dieet veel meer dan een hype. Het is een uitzonderlijk totaalconcept met een uitgekiende filosofie, 100 % made in Belgium.

Het RainPharma dieet, van naaldje tot draadje
Wil je meer weten over het dieet en hoe je lichaam werkt? We stelden een uitgebreide brochure samen waarin je een antwoord vindt op al je vragen. Ja kan een gratis exemplaar aanvragen. We sturen deze met veel plezier naar je toe of kom gerust langs op de zaak om een brochure op te halen. Wedden dat er een nieuwe wereld voor je opengaat?

Waar wacht je nog op?
Wil je profiteren van deze speciale actie? Zorg dan dat je je intakegesprek inplant en je Balance Box aankoopt tussen 1 december 2017 en 14 februari 2018. Kies jouw partners in crime en tover samen de beste versie van jezelf tevoorschijn!

Meer info

CRYSTAL CLEAR MICRODERMABRASIE

  • Bij een eerste behandeling Microdermabrasie (85 euro) krijgt u uw DECOLLETÉ TWV 50 EURO GRATIS!
  • Bij een abonnement van 5 + 1 gratis krijgt u een PRODUCTENPAKKET TWV 55 EURO GRATIS!
  • Bij een abonnement van 10 beurten (850 euro) krijgt u PRODUCTEN TWV 202 EURO of 25 EURO KORTING + 1 BEURT GRATIS!*
Meer info