Afslanken met Rainpharma

Het RainPharma dieet is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak.

Het RainPharma dieet is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainShakes combineert met professioneel voedingsadvies van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Door de combinatie van een efficiënte motiverende start – omdat je in het begin vrij snel al je overtollige kilo’s kwijtspeelt – en een grondige langetermijnvisie onderscheidt het RainPharma dieet zich meteen.

Met het RainPharma dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en  nieren. Met het RainPharma dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het is een dieet voor de kritische consument, voor wie 3 of 30 kilo wil verliezen.

WAT IS HET VERSCHIL MET KLASSIEK PROTEÏNEDIEET?

Proteïnediëten zijn nog steeds enorm populair omwille van hun snelle gewichtsverlies. Wij geloven in de motiverende resultaten van een klassiek proteïnedieet, maar stellen ons zich grote vragen bij de samenstelling van de bestaande producten en de korte termijnvisie van dit soort diëten. Daarom werd het RainPharma dieet ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. De shakes van RainPharma zijn bijzonder goed samengesteld omdat ze gluten- en caseïnevrij zijn. Daardoor zijn ze darmvriendelijk. Bovendien werkt het RainPharma dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en je huidkwaliteit verbeteren. De nadruk ligt tijdens het hele dieet, vanaf de eerste dag, op gezonde voeding.

Het RainPharma dieet is niet enkel een afslankingsdieet, maar in de eerste plaats een levensfilosofie!

HOE VERLOOPT HET RAINPHARMA DIEET?

Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten (De RainPharma dieetbox + receptenboek) die je nodig hebt om met het programma te starten. De hele eerste afslankingsperiode wordt van naald tot draad besproken: we overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, en zo ja wanneer, op welke momenten je de shakes moet drinken, en hoeveel. We overlopen ook je eetopties voor mocht je op restaurant gaan, of op vakantie. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én vetmeting. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een gewicht- en vetcontrole.

Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, dit duurt maximum 12 weken, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels  en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd. Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, waar je verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar extra strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden.

Startpakket: €450 – gratis begeleiding

contouren verbeteren door kleine en grote vetrolletjes te bevriezen

Voor wie is Cryolipolse via de Coolsculpting methode?

Wilt u overtollige vet wegwerken dat niet verdwijnt met gezonde voeding en sport?
Vetophopingen aan buik, love-handles, dijen, heupen (rijbroek), armen en manboobs en cellulitis op de benen?

Dan is de cryolipolyse via de Coolsculpting methode een geschikte behandeling.

In 1 tot 3 behandelingen kunnen wij overtollig vet op uw dijen, heupen, billen, buik, love-handles, bovenarmen en borsten (mannen) tot 70% verminderen zonder chirurgische ingreep.

 

Hoeveel Cryolipolyse behandelingen met de Z-Lipo heb ik nodig?

Het aantal behandingen hangt af van de dikte van de vetophoping en van uw eigen doelen en wensen.

Doorgaans heeft u 1 tot 3 behandelingen per zone nodig. Hoelang duurt een Cryolipolyse behandeling met Z-Lipo? De totale behandeling duurt iets langer dan 1 uur. Daarna kunt u uw dagelijkse activiteiten hervatten zonder verdere complicaties.

Is de behandeling met Z-Lipo en Z-Wave veilig?

De Z-Lipo en Z-Wave technologie is 100% veilig en beschadigt het omliggend weefsel niet. De Harvard Medical School in Massachusetts toonde immers aan dat vetcellen gevoeliger zijn aan koude dan omliggende weefselcellen. In 1 tot 3 behandelingen boekt u 70% van het resultaat van een heelkundige liposuctie zonder operatie, littekens en nabehandeling!

Welke zones kan ik laten behandelen met de Z-Lipo en Z-Wave?

Met de Z-Lipo en Z-wave technologie kunt u overtollige vetcellen laten behandelen op uw:

  • dijen
  • love handles
  • heupen
  • bovenarmen
  • billen
  • borsten (mannen)
  • buik

Wanneer zie ik resultaat?

Het lichaam heeft tijd nodig om de triglyceriden en vetcellen op te ruimen. Gemiddeld ziet u de eerste resultaten na 1,5 maanden en definitieve resultaten na 3 tot 5 maanden.

Hoe verloopt een cryolipolyse behandeling met Z-Lipo en Z-Wave?

Z-Lipo behoort tot de derde generatie cryolipolysetoestellen. Tijdens een behandeling met Z-Lipo worden twee zuigmonden gedurende 1 à 2 uren op de te behandelen vetzones geplaatst.

De monden zuigen vervolgens overtollige vetophopingen op en koelen ze af tot een specifieke temperatuur. Op die manier worden overtollige vetcellen bevroren zonder uw bloed of ander omliggende weefsel aan te tasten.

De bevroren vetcellen sterven af en worden gedurende enkele weken op een natuurlijke manier verwerkt of afgevoerd door het lichaam. Die afvoer van vetcellen kan worden versneld met Z-Wave. Deze technologie versnelt de lymfedrainage en verstrakt uw huid aan de hand van pijnloze schokgolven.

Z-Lipo: €300 voor de eerste zone, €150 per extra zone
Z-Wave: €240 voor 5 behandelingen en tot 3 zones

SCHEMA therapy is hét alternatief voor liposuctie!

Ideaal tegen cellulite, lokale vetophoping en zorgt voor mooiere contouren.

1 behandeling €110
Kuur van 10 behandelingen: €1100 + Verstevigende bodygel voor thuis gebruik